Érseki kitüntetett Dobos Levente 8. a osztályos tanuló

Az általános iskolai tanulmányai alatt tanúsított példamutató magatartásáért, szorgalmáért, kitűnő tanulmányi eredményéért, több országos, megyei tanulmányi versenyen, diákolimpián és sportversenyen elért kimagasló teljesítményéért.

2018-2019. tanév Országos Angol Tanulmányi verseny megyei fordulóján elért első és az országos döntőben elért nyolcadik helyezéséért.

Dobos Levente a Györffy István Katolikus Általános Iskola 8.a osztályos tanulója.

Kitűnő tanulmányi eredményeivel az osztály legjobb tanulója.  Kimagasló tanulmányi munkájáért és példamutató magatartásáért minden tanév végén nevelőtestületi dicséretben részesül. Szorgalmát bizonyítja, a tantárgyi, osztályfőnöki és igazgatói dicséreteinek száma.

Munkáját önállóan végzi, önellenőrzése, kötelességtudata magas fokú, érdeklődése az iskolán kívüli ismeretanyagra is kiterjed, tanórán kívüli foglalkozásokon, versenyeken is részt vesz, azokra felkészül. Angol nyelvből felsőfokú komplex (C1) nyelvvizsgával rendelkezik. Ebben a tanévben szép sikereket ért el iskolai, megyei és országos versenyeken. Az English is Fun regionális angol versenyen 1. helyezést ért el. Az MM Publications kiadó által szervezett FOX versenyen a kiemelt tanulók közt szerepelt. Az országos angol tanulmányi verseny megyei fordulóján 1. helyezést ért el, amellyel az országos döntőben 8. helyezést ért el.

A sport területén kosárlabda sportágban ért el kimagasló eredményeket.

A Györffy István Katolikus Általános Iskola nevelőtestülete és Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos, az iskola lelki vezetője ajánlásával a Györffy István Katolikus Általános Iskola tanulója Dobos Levente kapta a 2019. június 12-i egyházmegyei tanévzáró Te Deumán a kiemelkedő teljesítményű diákoknak járó érseki kitüntetést.