Iskolakóstolót tartottak a Györffyben

Március 6-án, szerdán a Városi Sportcsarnokban tartotta meg a Györffy István Katolikus Általános Iskola az „Iskolakóstoló” rendezvénysorozatának utolsó foglalkozását. Erre az alkalomra is a nagycsoportos óvodásokat várták, szüleikkel együtt.
Az óvodából érkező gyerekek részére játékos sportversenyt rendeztek, ahol összemérhették az ovisok a tudásukat a tanító nénikés az iskola 3. osztályos tanulóinak segítségével.
A novemberben indult program egy szülői értekezlettel kezdődött, ahol átfogó tájékoztatást kaptak a szülők arról, hogy milyen oktató-nevelő munka folyik az intézményben tudtuk meg a részleteket Kovács Miklós Istvánné igazgatótól.
A minden második hónapban megrendezésre kerülő programon megközelítőleg negyven-ötven óvodás volt jelen, és lélekben már készülhetek szüleikkel arra, hogy milyen is lesz majd a szeptemberi csengőszóra beülni az iskolapadba.
Ennek még nagyobb nyomaté kot adva, az intézmény a jövő hónapban nyílt órákra várja az érdeklődőket azokkal a tanítókkal, akik a2019/2020-as tanévben egyengetik majd a kis elsősök útját.
Brehó Mónika