Szombaton tartotta ballagását a Györffy István Katolikus Általános Iskola két nyolcadikos osztálya.

A tantermektől, diáktársaktól vett búcsú után az iskola díszudvarán folytatódott az ünnepség, melyen részt vett Molnár Pál és Pánti Ildikó önkormányzati képviselő, Szabóné Fábián Éva a szülői közösség vezetője és Gulyás Zsolt plébános, érseki tanácsos, az iskola lelki vezetője. A végzősök közül sokan vehettek át példamutató, kiemelkedő tanulmányi, sport és kulturális munkájukért emlékplakettet és jutalomkönyveket.
Kovács Miklósné igazgató és Gulyás Zsolt plébános búcsúztatta az iskolától a diáktársaktól a nyolcadikosokat és kívántak nekik tartalmas és eredményes középiskolás éveket. Az osztályfőnökök nevében Oroszné Millinkhoffer Rita szólt a végzősökhöz, majd mindenki egy-egy lufi felengedésével búcsúzott el a Györffy-től.
Mint az iskola vezetőjétől megtudtuk, mind a 47 végzett diák továbbtanul. Többen a helyi középiskolákban kezdenek szeptembertől, s vannak, akik Szolnokon, vagy a környező települések gimnáziumában. Többen szakmát tanulnak, melyek közül az esztergályos volt most népszerű. A ballagás és a jövő heti évzáró után még táborok, iskolai programok várnak a diákokra, majd a hónap végén kezdődik nekik is a nyári szünet.