Tanévkezdéssel kapcsolatos tájékoztató

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók!

A 2016/2017-es tanévet augusztus 31-én ünnepélyes Veni Sancte szentmise keretében nyitjuk meg. A tanévnyitó 17:00 órakor kezdődik a Szent István Katolikus Templomban. Osztályok gyülekezője: 16:30-kor a József Attila utca 1. sz alatti iskola díszudvarán. Alkalomhoz illő ünnepi öltözet: fehér felső, sötét szoknya vagy nadrág.

Első tanítási nap szeptember 1. csütörtök. 1.2. és 3. óra osztályfőnöki óra lesz minden osztálynak, a további órák órarend szerint kerülnek megtartásra. Ezen a napon a tanulószoba és napközi 16:00 óráig működik. Kérjük, hogy az első tanítási napra jegyzetfüzetet, tolltartót és a bizonyítványt hozzák magukkal a tanulók.

Tankönyvek kiosztása
A tankönyveket 2016. szeptember 1-én az osztályfőnökök közreműködésével kapják meg a tanulók. Fizetős csomagok esetén a csekket a tankönyvek átvételekor kapják kézhez. A tankönyvek átvétele, átvételi elismervény aláírásával történik.

Étkezés
A tanév végén leadott szülői igényléseknek megfelelően az étkezést szeptember 1-től biztosítjuk. Felhívjuk a figyelmet, hogy csak érvényes gyermekvédelmi támogatási határozattal tudjuk az ingyenességet biztosítani. Az étkezési nyilatkozatok. módosítására is lehetőség van. Kérjük Önöket, hogy a módosítással kapcsolatos igényüket személyesen a József Attila u. I. sz. alatti Gazdasági irodában jelezzék legkésőbb 2016. augusztus 29-ig.

Étkezési díj befizetés: szeptember 13-án és 14-én 07:30-13:00 és 14:00-17:00 óra között a Gazdasági irodában.
A szünet hátralévő napjaira mindenkinek jó pihenést kívánok!

Kovács Miklósné
igazgató