Élménybeszámoló a 6. évfolyam számára a Lázár Ervin Program keretében a Fővárosi nagycirkuszban bemutatott Csillagtánc műsorról

A Györffy István Katolikus Általános Iskola 51 tanulója 5 felnőtt kísérővel 2021. november 03-án, 14 órától tekintette meg a Fővárosi Nagycirkuszban a Csillagtánc című műsort. Egy nagyon értékes és igényes cirkuszművészeti produkciót láthattunk.

A műsorszámokban fellépő külföldi világsztárok bámulatos produkciókkal varázsoltak el bennünket. Az előadás végére a konferanszié – Asztrológus – javaslatára valóban tudtunk magunknak cirkuszi csillagot választani. Példaként magunkkal hoztuk választott csillagunk elhivatottságát, szenvedélyét, koncentrációs képességét és a sikeres mutatvány után felszabadultan áradó örömét. A gyerekeket elvarázsolta a cirkusz épülete, hatalmas 15 m magas kupolacsarnokban kialakított kényelmes ülőhelyek, ahonnan remekül lehetett látni a porondon zajló néha lélegzetelállító produkciókat. A nézőközönség hatalmas tapsokkal értékelte a látványos Csillagtánc bemutatókat. Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az előadás 60 perc múlva véget ért. Szívesen láttuk volna a kutyás bemutatót is. Köszönjük a Fővárosi Nagycirkusz munkatársainak a szervezést, a kedves fogadtatást és az összehangolt munkát, amellyel az 1200 gyermeket és kísérőiket tudták irányítani. Köszönettel és hálával tartozunk a KLIKK szervező munkájáért. Már most várják a gyerekek a következő 7. évfolyamban soron következő LEP programot.

Karcag, 2021. november 04.

Kovács Miklós Istvánné
igazgató